Svett og Mett

Litt spicy protein til helgekosen

 • Publisert: 13.05.2017, 09:02
 • Kategori: Tastebuddies
 • Jeg er veldig glad i alle slags former for snacks. Derfor er jeg også veldig glad i å prøve nye snackprodukter! Denne gangen er det protein potetgullet fra NOVO med smak av sweet thai chilli som står for tur. Husk at smaken er som baken, jeg kan derfor bare si min mening om disse - jeg tror på ingen måte at alle vil ha samme opplevelse. 

  Protein Chips, sweet thai chilli:

  Introduksjon: Produktet fra NOVO kan skilte med 10g protein per pakning som består av 30g chips. Hver 100g består av 406g kcal, som vil si 122kcal pr pakke, dette til sammenligning med helt vanlig classic potetgull som ligger på omkring de 525kcal pr 100g. 

  Utseende: Pakken synes jeg kommer i en veldig fresh farge og det ser umiddelbart ut som om de har jobbet mye med designet. Potetgullet ligner bildet som er på pakningen og har en flott farge. Absolutt en pose jeg ville ta ned fra hyllen hvis jeg stod i matbutikken.

  Lukt: Ved første inntrykk minner det meg om noe sterkt thaikrydder som jeg har stående i krydderskapet. Lukten er innbydende og spicy, noe som tegner godt for smaken. 

  Konsistens: Potetgullet er sprøtt og knasende. Minner veldig mye om alminnelig potetgull, kanskje litt tykkere enn det du får i butikken. 

  Smak: Krydderiet er litt til den sterke siden og er veldig godt sammensatt. Chillien brenner litt på tungen etter man har svelget, men ikke mer enn at det er en behagelig fornemmelse. Får absolutt lyst til å smake mer etter første bit.

  Konklusjon: Veldig godt potetgull som jeg absolutt tror jeg kommer til å kjøpe mer av. Den scorer høyt i både smak og utseende og minner ikke mye om ett helsekostprodukt. Et veldig godt alternativ til lørdagskosen :) 

  Ha en fortsatt god søndag :)

  #proteinchips #snack

 • Publisert: 13.05.2017, 09:02
 • Kategori: Tastebuddies
 • 1 kommentarer
 • Dobbelt opp med sjokolade fra Barebells

 • Publisert: 07.05.2017, 08:04
 • Kategori: Tastebuddies
 • Som den sjokoladeelskeren jeg er, kunne jeg selvfølgelig ikke motstå å kjøpe sjokoladepuddingen fra Barebells. Flere av deres produkter har prydet hyllene den siste tiden og hvem kan motstå litt sjokolade på lørdagskvelden? :) Husk at smaken er som baken, jeg kan derfor bare si min mening om disse - jeg tror på ingen måte at alle vil ha samme opplevelse.


  Barebells Double Chocolate protein pudding:

  Introduksjon: Produktet fra våre svenske naboer består av 20g protein pr pudding. Hver 100g har 73.6kcal som vil si at en pakning består av 147.2kcal. Veldig fint når en alminnelig Piano sjokoladepudding består av 123kcal pr 100g. 

  Utseende: Designet til selve produktet er veldig kult med litt retro preg over seg. Selve puddingen derimot ser ut som om den er litt grynete og ser egentlig ikke særlig innbydende ut.


  Lukt: Umiddelbart veldig god lukt. Lukter litt som en søt kakao, jeg får i hvert fall lyst til å smake.

  Konsistens: På toppen av puddingen er det som om den er noe vannete og grynete. Når man kommer lenger ned i begeret er konsistensen mer fast som vanlig pudding. Dette kan kanskje ha noe med lagringen av produktet å gjøre.

  Smak: Ved første skje virker den litt utvannet, men det er også det eneste dårlige jeg kan si om smaken. For etter første smak blir den bare bedre og bedre. Veldig god ettersmak og jeg føler at jeg spiser helt vanlig sjokoladepudding. Den er akkurat søt nok og tilfredsstiller behovet for en dessert samtidig som den kan stå alene som en snack.


  Konklusjon: Et veldig godt produkt som det helt klart er lagt mye arbeid ned i. Eneste minuset er den grynete konsistensen på toppen av puddingen, som nok også er det som gir den litt vannete smaken. Når man kommer under den grynete delen er smaken helt ypperlig og konsistensen er akkurat som vanlig pudding. Helt klart et produkt jeg vil kjøpe igjen!

  Ha en strålende søndag :)

  #Barebells 

 • Publisert: 07.05.2017, 08:04
 • Kategori: Tastebuddies
 • 0 kommentarer
 • Oreolove

 • Publisert: 30.04.2017, 14:18
 • Kategori: Tastebuddies
 • Jeg har aldri elsket kjeks, men jeg må si at i løpet av de siste årene har jeg fått mer og mer sansen for de sprøe snacksene. Spesielt godt er det når kjeks blir til kake, som oreokake - en soleklar favoritt i hjemmet og også helt klart en av de største kaloribombene jeg vet om. Jeg ble derfor veldig nysgjerrig når jeg fant oreolignende kjeks med mindre kalorier og tilsatt protein. Måtte bare klikke disse hjem for å prøve de, og nå får dere min dom. Husk at smaken er som baken, jeg kan derfor bare si min mening om disse - jeg tror på ingen måte at alle vil ha samme opplevelse.

  Black Max

  En kjeks med 359kcal pr 100g, som lover veldig godt i forhold til de originale oreokjeksene sine 480kcal pr 100g. Det er også tilsatt protein hvor de skilter med 27,2g pr 100g. Det er 4 kjeks i en pakke som består av 100g, som vil si omkring 90kcal pr kjeks. 

  Utseendemessig: Jeg synes ikke kjeksen ligner den som er avbildet på pakken. Det er ingen tekst på kjeksen og selve kjeksen er mye tykkere og rundere enn det som er avbildet.

  Lukt: Lukter som vanlige oreokjeks, kanskje litt svakere. Men umiddelbart godt inntrykk av duften til kjeksen.

  Konsistens: Smuldrer mye når man tar første bit, men ikke mer enn alminnelig kjeks. Kremen ligner konsistensen til tykk melisblanding. Alt i alt synes jeg konsistensen er fin, men det kunne godt ha vært mer krem mellom kjeksene.

  Smak: Hvis man tar en bit av hele kjeksen synes jeg ikke det er særlig mye smak og kanskje litt skuffende. De smaker ikke særlig søtt og den lovende kakaolukten innfrir ikke helt til de høye forventningene. Kremen alene smaker heller ikke av veldig mye, det er også veldig lite krem, så det er først når jeg tar en bit av kremen alene, at jeg kan smake den.

  Konklusjon: Alt i alt en helt OK kjeks uten særlig sødme, men det svarer godt til den lave sukkermengden i kjeksen. Likevel litt fattig på smak, og ikke noe jeg vil kjøpe igjen. Jeg foretrekker ihvertfall originalen ;)

 • Publisert: 30.04.2017, 14:18
 • Kategori: Tastebuddies
 • 2 kommentarer
 • hits