Svett og Mett

Litt spicy protein til helgekosen

 • Publisert: 13.05.2017, 09:02
 • Kategori: Tastebuddies
 • Jeg er veldig glad i alle slags former for snacks. Derfor er jeg også veldig glad i å prøve nye snackprodukter! Denne gangen er det protein potetgullet fra NOVO med smak av sweet thai chilli som står for tur. Husk at smaken er som baken, jeg kan derfor bare si min mening om disse - jeg tror på ingen måte at alle vil ha samme opplevelse. 

  Protein Chips, sweet thai chilli:

  Introduksjon: Produktet fra NOVO kan skilte med 10g protein per pakning som består av 30g chips. Hver 100g består av 406g kcal, som vil si 122kcal pr pakke, dette til sammenligning med helt vanlig classic potetgull som ligger på omkring de 525kcal pr 100g. 

  Utseende: Pakken synes jeg kommer i en veldig fresh farge og det ser umiddelbart ut som om de har jobbet mye med designet. Potetgullet ligner bildet som er på pakningen og har en flott farge. Absolutt en pose jeg ville ta ned fra hyllen hvis jeg stod i matbutikken.

  Lukt: Ved første inntrykk minner det meg om noe sterkt thaikrydder som jeg har stående i krydderskapet. Lukten er innbydende og spicy, noe som tegner godt for smaken. 

  Konsistens: Potetgullet er sprøtt og knasende. Minner veldig mye om alminnelig potetgull, kanskje litt tykkere enn det du får i butikken. 

  Smak: Krydderiet er litt til den sterke siden og er veldig godt sammensatt. Chillien brenner litt på tungen etter man har svelget, men ikke mer enn at det er en behagelig fornemmelse. Får absolutt lyst til å smake mer etter første bit.

  Konklusjon: Veldig godt potetgull som jeg absolutt tror jeg kommer til å kjøpe mer av. Den scorer høyt i både smak og utseende og minner ikke mye om ett helsekostprodukt. Et veldig godt alternativ til lørdagskosen :) 

  Ha en fortsatt god søndag :)

  #proteinchips #snack

 • Publisert: 13.05.2017, 09:02
 • Kategori: Tastebuddies
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sandra Marie

  13.05.2017 kl.09:38

  nam :D

  Skriv en ny kommentar

  hits