Svett og Mett

Dobbelt opp med sjokolade fra Barebells

 • Publisert: 07.05.2017, 08:04
 • Kategori: Tastebuddies
 • Som den sjokoladeelskeren jeg er, kunne jeg selvfølgelig ikke motstå å kjøpe sjokoladepuddingen fra Barebells. Flere av deres produkter har prydet hyllene den siste tiden og hvem kan motstå litt sjokolade på lørdagskvelden? :) Husk at smaken er som baken, jeg kan derfor bare si min mening om disse - jeg tror på ingen måte at alle vil ha samme opplevelse.


  Barebells Double Chocolate protein pudding:

  Introduksjon: Produktet fra våre svenske naboer består av 20g protein pr pudding. Hver 100g har 73.6kcal som vil si at en pakning består av 147.2kcal. Veldig fint når en alminnelig Piano sjokoladepudding består av 123kcal pr 100g. 

  Utseende: Designet til selve produktet er veldig kult med litt retro preg over seg. Selve puddingen derimot ser ut som om den er litt grynete og ser egentlig ikke særlig innbydende ut.


  Lukt: Umiddelbart veldig god lukt. Lukter litt som en søt kakao, jeg får i hvert fall lyst til å smake.

  Konsistens: På toppen av puddingen er det som om den er noe vannete og grynete. Når man kommer lenger ned i begeret er konsistensen mer fast som vanlig pudding. Dette kan kanskje ha noe med lagringen av produktet å gjøre.

  Smak: Ved første skje virker den litt utvannet, men det er også det eneste dårlige jeg kan si om smaken. For etter første smak blir den bare bedre og bedre. Veldig god ettersmak og jeg føler at jeg spiser helt vanlig sjokoladepudding. Den er akkurat søt nok og tilfredsstiller behovet for en dessert samtidig som den kan stå alene som en snack.


  Konklusjon: Et veldig godt produkt som det helt klart er lagt mye arbeid ned i. Eneste minuset er den grynete konsistensen på toppen av puddingen, som nok også er det som gir den litt vannete smaken. Når man kommer under den grynete delen er smaken helt ypperlig og konsistensen er akkurat som vanlig pudding. Helt klart et produkt jeg vil kjøpe igjen!

  Ha en strålende søndag :)

  #Barebells 

 • Publisert: 07.05.2017, 08:04
 • Kategori: Tastebuddies
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits