Svett og Mett

Ny i treningssenteret?

 • Publisert: 02.05.2017, 14:57
 • Kategori: Tips og triks
 • Det er ikke ofte jeg ser de samme ansiktene i treningssenteret, faktisk er jeg virkelig dårlig til å legge merke til de rundt meg mens jeg trener. Jeg setter musikk i ørene og gjennomgår treningsprogrammet inntil jeg kan traske hjem. Det kan kanskje virke litt kjedelig å trene alene, men jeg føler jeg får mest ut av treningen hvis jeg har fullt fokus på det jeg skal.

  Første gang jeg var i ett treningssenter var jeg allikevel der sammen med en venninne. Vi gikk fra maskin til maskin og fniste litt til hverandre hvis noen stønnet under repetisjonene sine. Det ga litt trygghet å gå med en jeg kjente, samtidig som det ga litt selvtillit til neste trening. Derfor tenkte jeg at jeg ville lage en liten liste til de som er like usikre som jeg var i treningssenteret den gang :)

  Lag en plan: Hvis du har ett treningsprogram du skal følge, gir det mye mer selvsikkerhet, enn om du går rundt og leter etter noe å gjøre.

  Ta en venn med: En venn kan gi litt trygghetsfølelse. Så kan det være at h*n kan introdusere deg til noen av maskinene.   

  Skift til innesko: Det kan høres veldig basalt ut, men du har ikke lyst til å være den som går rundt med skitne joggesko innenfor. Dessuten gir det en god unnskyldning for å kjøpe nye sko :)

  Lag en spilleliste: Ikke noe som motiverer bedre enn en skikkelig god spilleliste - litt ekstra energi gir det også!

  Be om hjelp: Hvis du lurer på noe så ikke vær redd for å spørre de rundt deg om hjelp(bare vent til de er ferdige med sine repetisjoner). De tar det bare som ett kompliment og neste gang har du kanskje ett nytt kjent ansikt du kan hilse på.

  Lykke til, og husk på at alle har vært nye en gang! Det handler om å bevege seg ut av komfortsonen og utfordre seg selv litt :)

 • Publisert: 02.05.2017, 14:57
 • Kategori: Tips og triks
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits